Timo Janssen is een nuchtere jongen vanĀ 21 jaar oud afkomstig uit het gezellige dorpje Nieuwstadt (Limburg).
In het dagelijkse leven staat Timo af en toe op het voetbalveld (FC RIA), is Timo over bij koffiehuis 't Sjpaorhutje, gaat Timo graag met zijn vrienden op stap en steekt harstikke veel tijd in zijn zangcarriere.Hoe het begon:
De passie van Timo Voor Nederlandstalige muziek is ontstaan toen Timo 14 jaar oud was. De eerste stappen op weg naar succes heeft Timo gezet in de blokhut (tevens Koffiehuis 't Sjpaorhutje), waar timo vaak met zijn vrienden te vinden is.

Timo was diegene die na een potje voetbal de microfoon greep om het publiek te vermaken. Na veel complimenten over zijn goede stem en zijn entertainment widt Timo dat hij door wilde gaan met het zingen van het Nederlandstalige levenslied. Vervolgens werd Timo vaker gevraagd voor kleine maar ook grote optredens zoals Tentfeesten, Piratenfeesten etc.

Een hoogtepunt uit Timo's carriere is zijn eerste cd-single in 2008. Ook zijn grote optredens met bekende artiesten zoals het Oktoberfeest, Schutterfeesten en Piratenfeesten zijn hoogtepunten voor Timo.
Doordat Timo iets serieuzer is geworden, zich meer concentreert op het zingen en weet wat hij precies wil wordt het jaar 2012-2013 een leuk jaar.

Zonder vrienden en fans kom je natuurlijk nergens en Timo geniet van hun enthousiasme bij ieder optreden. Ook bedankt Timo graag zijn ouders en vrienden die hem door dik en dun steunen.


Tenslotte bedankt Timo Henk Bril voor al zijn Fantastische foto's, Kledingzaak Labels voor de kleding op de foto's en webmaster Peter de Vries voor de opbouw en ondersteuning van deze website.